Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Barrier Tape virtuális fal szalag

Xiaomi
1.990 Ft
Menny.:db
Készlet: Raktáron
Gyártó cikkszám: SKV4036TY
Cikkszám: XMMRVCBT
Teljeskörű garancia
Gyors házhoz szállítás
Hivatalos forgalmazó
1.990 Ft
Menny.:db
Szín
 

Leírás

Vékony és könnyű

 

A vékony és könnyű, nagy szilárdságú mágneses csík 25mm-es szélességével és 2mm-es vastagságával lehetővé teszi, hogy otthonod bármely sarkában elhelyezhesd.

A szalag akár 300 Gauss mágnesességgel is rendelkezik, amely a robotporszívó elején lévő érzékelőre hat. A Mi Robot Vacuum robotporszívó könnyedén azonosítja a virtuális falat és megkerüli anélkül, hogy átlépné azt.

Passzív kialakítás

Biztosítja a hosszú távú biztonságos használatot. A Mi Robot Vacuum robotporszívóhoz készült virtuális fal passzív kialakítású, a robot elejében található mágneses szenzor érzékeli a virtuális falat. A szalag működéséhez nincs szükség tápellátásra.

Mi Barrier Tape

Testre szabható és alakítható

A robotporszívóknál általánosan elterjedt infrát, vagy ultrahangot használó virtuális fal megoldások jelkibocsátása lineáris, tehát sokszor minimum két elem kell, hogy pl. egy küszöb védve legyen. A Xiaomi Barrier Tape mágneses virtuális fal használata könnyű, ollóval könnyedén méretre vágható, alakítható a különböző lakások elrendezéséhez szabható. A formának megfelelően vágható és használható.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Barrier Tape

Hosszú távú blokkolás

A Xiaomi Barrier Tape virtuális fallal könnyedén elkerülhető a robotporszívó nem kívánatos helyen való munkavégzése. Egy aktív – más robotporszívóknál elterjedt – virtuális fal használta közben a jel erőssége az átfogandó távolsággal párhuzamosan csökken, és véges is ez a távolság. A Xiaomi virtuális fal használata közben nincsen jelerősség-veszteség vagy hosszkorlát és a védett terület nagyságának korlátozása.

Mi Barrier Tape

Specifikáció

Modell XNQ02RR
Méret 25 x 2 x 2000 mm