Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Mi Robot Vacuum fő kefe

Xiaomi
2.690 Ft
Menny.:db
Készlet: Szállítás alatt
Cikkszám: XMMRVCMB
Teljeskörű garancia
Gyors házhoz szállítás
Hivatalos forgalmazó
2.690 Ft
Menny.:db
Szín
 

Leírás

Xiaomi Mi Robot Vacuum tisztító kefe

Hatékony tisztítás

A Mi Robot Vacuum robotporszívó ezt a V alakú főkefét 1350 fordulat/perc sebességgel mozgatja. A rajta lévő nylon kefék és V alakú gumi a robot közepe felé tereli a szennyeződéseket a padlón. A nagynyomású levegő innen a portartályba továbbítja a koszt.

Xiaomi Mi Robot Vacuum tisztító kefe

A lebegő fő kefe szerkezete valós időben tud illeszkedni a padló egyenetlenségeihez és felületéhez. Megakadályozza a por felhalmozódását, könnyen tisztítható. A tisztítás a mélyebb réseknél is tökéletes és a szívóhatás egyenletesen oszlik el.

Xiaomi Mi Robot Vacuum tisztító kefe

A test rugalmas szerkezetét és a sérülésekkel szembeni ellenállóságát a német Bayer cég által gyártott ABS alapanyagú műanyag adja, amely hőre lágyuló, elasztomer anyag, fröccsöntéssel készül és rendkívül tartós, nylon sörtecsomókkal van felszerelve, amelyek puha tapintásúak és így nem karcolják fel a padlót vagy a parkettát.

A csapágyszerkezet kivehető, így a kefe és a tengely megtisztítása kényelmes és egyszerű.

Xiaomi Mi Robot Vacuum tisztító kefe  

Az ellenálló alkatrészek is sérülhetnek!

A földre hullott és a takarítórobot által összeszedett haj és állatszőr hosszú távon károsíthatja a kefét, a tengely és magát a robotporszívót is – amennyiben nincsenek rendesen tisztítva a mozgó alkatrészek. Ez a madárfej alakú tisztítókefe megkönnyíti ezt a műveletet, mert a madár-szerű formatervezés miatt a fő kefére tekeredett hajat és állatszőrt könnyedén el lehet távolítani ezzel a mellékelt tisztító tartozékkal.